Vill du ha hjälp med en podcast?

Oavsett om du bara vill ha råd kring idéarbetet, planeringen eller hela produktionen, kan Enitime hjälpa dig! Jag, Enikö Arnell-Szurkos, kan skräddarsy en utbildning som passar ditt/era behov eller/och även sköta hela projektledningen och produktionen av din podcast. För större projekt samarbetar Enitime med flera andra duktiga radiojournalister och poddare.

Enklast är att du mejlar dina frågor och funderingar till eniko@enitime.se!

Ljud är väldigt roligt att jobba med! Enitime har producerat 21 avsnitt av Älvsjöpodden under år 2020. Enikö Arnell-Szurkos står bakom idé, projektledning, programledning, klippning, publicering, webbsida – ja, hela produktionen med andra ord.

Här kommer du till Älvsjöpoddens webb där du hittar samtliga avsnitt.

Älvsjöpodden har genom året fått mycket positiv respons och en trogen lyssnarskara. Nedan kan du lyssna på första avsnittet, där jag även berättar mer om mig själv och podden!

Från januari 2021 är Älvsjöpodden tillfälligt pausad, då jag är upptagen med bland annat projektledning av andra radioprogram. Mer om detta kommer när release närmar sig!

Älvsjöpodden har gett mig en gedigen erfarenhet av ljudmediet, allt från planering till teknik och inspelning, både inom- och utomhus. Jag har också flera podcastutbildningar i ryggen.

Jag har även föreläst om att driva en egen podcast på Linnéuniversitets/Fojos podcastkurs. Vill du ha några av mina bästa tips? Tveka inte att höra av dig och få en offert om en föreläsning eller kurs!